Hallitus

Juha Pinomaa

Juha

Juha tuli mukaan sukuyhdistykseen uudistamaan toimintaa. Hänen ansiosta kaikki sukuseuran julkaisut on saatettu sähköiseen muotoon. Juhaa kiinnostaa liikunta sekä teknologia. Näiden lisäksi hänellä on oma konsultointiyritys.

Melina

Melina halusi Juhan tavoin tuoda suvun toimintaan uusia tuulia. Melina harrastaa vapaa-aikana joogaa. Hän nauttii paljon luonnossa olemisesta ja jonain päivä hän haluaisi olla yhtä hyvä surffaaja kuin veljensä Tuomas.

Anna Pinomaa

Anna

Annalle tärkeintä sukuyhdistyksessä on yhteisöllisyys ja sen tarjoamat puitteet ihmisille tutustua toisiinsa. Vapaa-ajalla Anna joogaa ja spämmää Instagramissa kuvia kissastaan.

Tapio

Tapio on aina ollut kiinnostunut suvun toiminnasta. Työkseen Tapio pyörittelee numeroita ja siksi vapaa-ajalla Tapio on kuuliainen perheen isä. Kuntoaan hän ylläpitää lähinnä erilaisillä pallopeleillä ja pyöräillen.

Outi

Outi on kiinnostunut suvun historiasta. Outi aloitti italian kielen jatko-opinnot Turun yliopistossa. Opintojen vastapainoksi hän tekee pyörä- ja kävelyretkiä, lukee kansainvälisiä lehtiä netistä ja katsoo elokuvia.